Hastane Randevu Numaralari

Wiki Article

Hastane

Günümüzde vatandaşlar sıra beklemiyor ve rahat bir şekilde randevu alabiliyorlar. Peki, MHRS randevu alma sistemi nasıl çalışır? MHRS randevusu nasıl alınır? ALO 182 hattından randevu almak için neler yapılmalıdır?
MHRS web Randevu Alma Sistemi sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu alan vatandaşların sıra bekleme dertleri de bitti. Artık kolay bir şekilde hastane kayıtlarını oluşturan insanlar, randevu tarihi ve hastane tercihinin yanında talep ettikleri doktora da randevu alabilme lüksüne sahiptirler.

MHRS RANDEVU ALMA KOLAYLIĞI

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulan randevu alma sistemi insanlara yarar sağladığı gibi, hastaneler ve hekimlere de kolaylık sağlıyor. Dijital olarak veya ALO 182 Hattı ile alınan randevular ile hasta vatandaşlar saatler öncesinden hastaneye giderek beklemek zorunda kalmaması ile beraber doktorlar da hasta Hastane kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu alma sisteminde insanlar MHRS’ye kayıt olmalı veya E-Devlet üzerinden sisteme giriş sağlamalıdır. fakat dijital platform kullanmak istemeyen insanlar için de randevu almak mümkündür. Bu vatandaşların ALO 182 hattını aramaları yeterlidir.

MHRS ÜYELİĞİ VE E-DEVLET ARACILIĞI Hastane İLE RANDEVU OLUŞTURMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen insanlar MHRS platformuna kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web Hastane adresini kullanarak ‘Yeni Üye’ butonunu tercih etmelidir. Sonrasın da ekranda belirtilen ve talep edilen istenen bilgilerin girilmesi ile beraber MHRS üyeliği oluşturulur.

Fakat e-Devlet sitesine kayıt olan vatandaşlar MHRS’ye üye olmadan da randevu alabilmektedir. Bunun için MHRS web sitesine giden vatandaşların ‘e-Devlet ile giriş’ seçeneğine tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet kapısına giriş yapan vatandaşlar direkt olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page